*****Taxi és minibusz transzfer szolgáltatás - Budapest (Ferihegy Airport)-, és Hévíz, Keszthely, Zalakaros, valamint további Balatonhoz közeli települések között *****

Héviz Transzfer - általános információk - gyakori kérdések

Repülőtéri transzfer, Gyűjtő transzfer, Hogyan és hol találják meg a transzferüket a repülőtéren? Hogyan fizethetik a transzfert?

 • - A Hévíz Transfer gépkocsi parkja: a kor követelményeinek maximálisan megfelelő műszaki,- és esztétikai állapotú, légkondicionálóval és navigációval felszerelt gépkocsikból áll. a kor követelményeinek maximálisan megfelelő műszaki,- és esztétikai állapotú, légkondicionálóval és navigációval felszerelt gépkocsikból áll.

  Fontos információk - válaszok a gyakran ismételt kérdésekre

 • - Repülőtéri transzfer: Repülőtérről az úticélig, vagy kiindulási pontból repülőtérig történő egyirányú szállítás. Vállalkozásunk kizárólag egyedi transzferek bonyolítását végzi.

 • - Intercity Transfer: Két település közötti egyirányú szállítás. Vállalkozásunk rendszeresen végez Hévízről - Budapestre, valamint Budapestről - Hévízre intercity transzfereket taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Természetesen ezen városokon kívül is biztosítunk ilyen transzfer szolgáltatást.

 • - Gyűjtő transzfer: - Vállalkozásunk nem működtet ilyen transzfereket! Az ilyen transzferek esetén egymás számára ismeretlen emberek utaznak egyazon járműben, eltérő időpontokban indulnak és érkeznek repülőgépeik. Gyakran hosszadalmas várakozás előzi meg az indulást és az úticélt csak felesleges kitérőkkel, többszöri utasfelvétellel, illetve kiszállásokkal érik el. Előfordulhatnak kellemetlen helyzetek, elkeveredhetnek a csomagok.

 • - Mely repülőterekre vagy repülőterekről biztosítunk transzfereket? Repülőtéri Transzferek Budapest Liszt Ferenc Repülőtér (Ferihegy), Bécs Schwechat Repülőtér, Pozsony Repülőtér (M. R. Štefánik Airport Bratislava)

 • - Repülőtéri transzferek árai: Egyéni utazás esetén is lehetőségük van fix áras repülőtéri transzfer igénybevételére. Amennyiben az Önök által keresett település nem szerepel az ártáblázatban, kérjen e-mailben ajánlatot! Árajánlatunk mindíg az együttutazók létszámának megfelelő járműkategóriára szól függetlenül az utasok életkorától és attól, hogy a gépkocsi tele van-e. A táblázatokban szereplő árak nem minősülnek konkrét ajánlattételnek, kizárólag irányárak. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy speciális transzferek esetén a táblázatban megadott áraktól eltérő árakat adjunk konkrét ajánlatkérésre. Ha késik repülőgépük, várunk Önökre külön díj felszámolása nélkül (1 órán túli késésen felül, amennyiben nem kapunk előzetesen értesítést a várható késésről, úgy a várakozás is díjköteles).

 • - Hogyan és hol találják meg a transzferüket a repülőtéren? A gépkocsivezető névvel ellátott A4-es méretű táblával várja utasait a terminálban a találkozási pontnál. Amennyiben az Önök által megrendelt transzfert nem találják a megadott ponton, kérjük segítségért hívják a következő éjjel- nappal hívható telefonszámot! Hévíz Transzfer: Telefon: +36 30 237 6000

 • - Amennyiben elvesztették csomagjukat vagy nem érkezett meg Önökkel együtt: kérjük a fenti telefonszámon értesítsék az Önökre várakozó kollégánkat, hogy megérkeztek. (Az elveszett poggyászal kapcsolatos ügyintézés gyakran 1-1.5 órát is igénybe vehet). Ellenkező esetben a gépkocsivezető feltételezheti, hogy Önök valami okból nem érkeztek meg és nem várja meg Önöket.

 • - Hogyan fizethetik a transzfert? A transzfer árát készpénzben, közvetlenül a sofőrnek kell fizetniük (szerződéses partnereinknek lehetőségük van átutalással fizetni)! Magyar Forinttal és EURO-val is lehet fizetni. Számlát a kifizetett szolgáltatásról a gépkocsivezető állít ki.

Amennyiben a megrendelésben előre jelzik, lehetőség van Bankkártyás fizetésre (+3% felár ellenében)

Bankkártyás fizetés a következő kártyafajtákkal lehetséges (+3% felár ellenében)